Review: Xenos geurkaars

Afbeelding

 

 

Geurkaarsen, wie vind ze nou niet lekker? Je hebt ze in alle geuren en kleuren en dan ook nog verschillende merken. Vandaag gaat het artikel over de geurkaarsen van de Xenos.

Ik heb in het begin van Januari een hele fijne ontdekking gedaan, namelijk de geurkaarsen van Xenos. Deze goedkope kaarsen gaan er bij mij super snel doorheen en dus sta ik regelmatig in de Xenos met wat kaarsen in mijn handen. Zelf heb ik er nu al 4 opgemaakt, 2x de ‘sweet vanilla’ en 2x de ‘crazy cranberry’. De kaarsen geven een prettige sfeer in het huis en natuurlijk ook een heerlijk luchtje. Ik had ze al heel vaak gezien in de schappen en ze zullen er al zeker een lange tijd te verkrijgen zijn, maar ik had ze nog mee naar huis genomen. Toen ik dus in de Xenos was om wat spulletjes te kopen om cupcakes te kunnen bakken kwam ik ze weer tegen en rook ik er even aan, ik vond ze zo lekker ruiken dat ik er één mee wilde nemen. Één geur uit al die geuren? Dat werd wel heel moeilijk, ik kon echt niet kiezen uit de vanille en cranberry, ze zijn allebei zo lekker zoet en zien er leuk uit. Dus heb ik ze maar allebei meegenomen.

Afbeelding

 

Er zijn 7 verschillende soorten, de vanille, cranberry, kaneel, tulp, aardbei, lavendel en madeliefjes.  Ik heb daar 2 soorten van al gehad en ze zijn superlekker! Het zijn niet de meest sterk-geurige kaarsen die er zijn, maar ze laten zeker wel een lekker subtiele geur achter. Als ik de kaars een uurtje of 2 aan heb en mijn kamer binnenloop ruik ik toch nog een lekkere aroma.

Op de verpakking staat dat de kaars  30 branduren heeft, en dit komt ongeveer wel overeen met wat ik tot nu toe heb gezien. Voor een kaars van maar €2,- ben ik er erg tevreden mee en zal ik de geurkaarsen dus zeker aanraden.                                                               

Xxx Anne-Lotte

Advertenties

2 gedachtes over “Review: Xenos geurkaars

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s